Komsije nisu sabrale glasove u Bratuncu i Srebrenici

BRATUNAC/SREBRENICA – Opštinske izborne komisije u Bratuncu i Srebrenici noćas su prikupile izborni materijal sa birališta, ali nisu sabrale glasove i saopštile izborne rezultate.

U ovim opštinama ne znaju kada će članovi izbornih komisija nastaviti rad, prekinut u ranim jutarnjim časovima.

Opštinska izborna komisija /OIK/ Bratunac sinoć je saopštila da je kandidat Saveza za promjene za člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić dobio 4.107 glasova na izborima u ovoj opštini, dok je kandidat SNSD-DNS-SP Željka Cvijanović dobila 3.152 glasa.

U opštini Bratunac svih 34 biračkih mjesta na izbore je izašlo 9.125 birača ili 55,04 odsto od ukupno 16.579 registrovanih.

Kandidat Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić dobio je 2.503 glasa, a Željka Cvijanović, kandidat SNSD-DNS-SP, dobila je 2.269 glasova na 25 biračkih mjesta u Srebrenici, saopštila je Srni član Opštinske izborne komisije/OIK/ Svjetlana Marković.

Ona je istakla da u ove podatke nisu uračunati izborni rezultati sa biračkog mjesta Urisići gdje je na biračkom spisku manje od 100 birača.

U opštini Srebrenica na izbore je izašlo 5.704 birača ili 51,51 odsto od ukupno 11.074 koliko ih je registrovano u konačnom biračkom spisku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *