Miloš Đukić, novi biser srpskog fudbala !

Područje Semberije , je prepoznatljivo po nizu fudbalskih dragulja koji igraju širom regiona i Evrope U Radniku se godinama uspješno izvode generacije mladih fudbalera ali klupska politika se više okretala fudbalskoj pijaci i pogrešnim transferima. Nova uprava ima druge namjere . Kako su i najavili od sledeće sezone sve opcije su usmjerene ka sopstvenm kadaru .U omladinskoj selekciji Radnika, koju vodi edukovani trener Jovo Borković , u svim pričama je Miloš Đukić, mladi stoper selekcije , rođene 2000. godine.

„Nama je zadovoljstvo što je Đukić naš član i što kreira našu igru već nekoliko sezona. Mlad je fudbaler , koji ima karakter prepoznatljih, harizmu sa kojom predvodi ekipu do pobjede, znanje da vršnjaci uče od njega . On je naša budućnost kluba i nisam siguran da će klub moći zadržati ovog fudbalskog bisera u skoroj budućnosti“, kaže trener Borković.

Miloš Đukić je pozvan u kadetsku reprezentaciju RS i debitovaće protiv selekcije Srbije.Priznanje koje je očekivao: “Manjkavost je što pauza u prvenstvu dugo traje i mladi fudbaleri gube na kontinuitetu. Lično sam iskoristio dugu pauzu i radio sa seniorskim sastavom Rudara u Ugljeviku.Obaveze su mi da budem spreman za nastavak prvenstvene sezone u omladinskoj konkurenciji i spremno dočekam debitantski nastup u nacionalnoj selekciji ,“ kaže mladi defanzivac iz Bijeljinskog Radnika, Miloš Đukić.

Iz izvora bliskih Đukiću , mladi fudbaler bi na kraju prvenstva trebao preseliti u kamp holandskog Twentea. Za naš fudbal uobičajni , neprocjenjivi gubitak, koji svakodnevno imamo u praksi a za Miloša svijetla budućnost.

Foto:M.J.

Miloš Đukić,

M.Jugović.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.