Miranda Kerr u Swarovski kampanji

Swarovski meša svetlost, sjaj i glamur i stvara svoj stil potpisa koji je odmah prepoznatljiv.

 Sinonim za šik i moderno, brend Swarovski zadovoljava današnje potrebe žena koje uvek žele da izgledaju najbolje u datom trenutku. Miranda Ker na najbolji način predstavlja ovu modern ženu i izabrana je kao muza za Swarovski Jesen/Zima 2014/15 kampanju.

Blistava i poznata po svom besprekornom stilu, supermodel na različite načine, za Swarovski, donosi savršen izraz njene vrednosti.

” Miranda je bila očigledan izbor za Swarovski. Ona predstavlja vrlo savremenu ženu, koja ilustruje naš brend savršeno,” objašnjava Natali Kolin, kreativni direktor Swarovski ekipe. Kampanju je snimio poznati fotograf Steven Meisel.

Miranda izjavljuje : ” Volim svestranost koju Swarovski uliva u svojim kolekcijama. Njegovi komadi su uvek u korak sa vremenom, a ipak bezvremeni, tako da ih možete nositi od jutra do večeri, sa formalnom i kežual odećom. ”

Kampanja Jesen/Zima 2014/15 naglašava ključne trendove. Prvi je mešovita pozlata kao glavna nova tema kolekcije koja je laka za nošenje. Zlato, ružičasto zlato i srebrni komadi dolaze zajedno u skladnim kombinacijama, kao što se vidi u reklamnoj kampanji koju karakteriše Miranda.

Trend mešovitih metala naglašava ideju da pravila ne postoje. Nemojte se plašiti da da kreirate sopstveni stil. Ove sezone, Swarovski prevazilazi svoja prethodna istraživanja mešanjem metala, u različitim bojama. Od bogatih zlatnih tonova, do delikatnih i ženstvenih ružičastih nijansi zlata i srebra … zašto izabrati samo jedan?

Privesci, narukvice, prstenje sa čistim linijama, dostupni su u opsegu od metala, veoma su svestrani, što je i karakteristika mnogih Swarovski dizajna. Stvorite neverovatan miks ovog leta, kombinujući prsten ili ogrlicu u različitim nijansama metala. Postoji niz opcija i kombinacija koje možete izabrati.

Swarovski zaista ohrabruje žene da budu zadovoljne svojim izgledom, što im omogućava da ugrade nove trendove u svom stilu, na svoj način, svaki dan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *