Mladost (BS): Cilj sredina tabele

UGLJEVIK – Bogutovački drugoligaš sa ”Istoka” Srpske, Mladost, uveliko se priprema za nastavak prvenstva koji je zakazan za 8. mart.

Četa Borisa Panića odigrala je tri pripremene utakmice, gdje je zabilježila polovičan uspjeh. Savladana je Sloga Junajted iz Bijeljine rezultatom 2:1, neriješeno je bilo sa Majevicom iz Lopara 2:2, a poraz je doživljen od komšijskog Rudara sa 0:4.

Tokom zimske pauze Mladost su napustila samo dva fudbalera i to: Igor Cvjetinović (Čelić) i Almir Čajlaković (Koraj), a igrački kadar je veoma pojačan sa sedam novih igrača: Perica Dragić, Radenko Blagojević, Mirko Spasojević (Rudar, Ugljevik), Slobodan Mitrović (Jedinstvo), Bojan Skočo (Proleter) i Slaviša Tekić (Majevica).

– Jesenji dio sezone završili smo na solidnom sedmom mjestu sa 16 osvojenih bodova i u nastavak sezone ulazimo sa ciljem da zadržimo mjesto u sredini tabele i po mogućnosti završimo među pet najboljih ekipa u ligi. Pauzu smo iskoristili da se i pojačamo, vratimo par naših fudbalera koji su nastupali u drugim klubovima i zajedničkim snagama ostvarimo željeni cilj. U nedjelju nas očekuje nova pripremna utakmica, ujedno i generalka a rival će nam biti Gorica iz Pučila – istakao je Mladen Pajić, predsjednik Mladosti.

U prvom proljećnom kolu Mladost će 9. marta dočekati nevesinjski Velež.

Izvor:sport-rs.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.