Neprohodan regionalni put Doboj – Petrovo

BANJALUKA – Regionalni put Doboj – Petrovo neprohodan je zbog izlivanja vode ispod željezničkog podvožnjaka u Doboju, a saobraćaj se preusmjerava magistralnim putem ili okolnim lokalnim putevima.

Na snazi je i dalje zabrana saobraćaja za sva vozila na dionici magistralnog puta Dobro Polje – Miljevina, a automobili mogu koristiti regionalni makadamski pravac Dobro Polje – Jažići – Jelašica – Miljevina, dok ostala vozila koriste magistralni put preko Rogatice i Goražda.

Od 7 do 15 časova zbog deminiranja terena aktivne su povremene polučasovne obustave saobraćaja na magistralnom putu Brod – Odžak u naselju Liješće, lokalitet Šikare, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na dijelu magistralnog puta Caparde – Karakaj usporen je saobraćaj zbog izvođenja radova na rekonstrukciji, a jednom trakom saobraća se na magistralnim putevima Klašnice – Prnjavor u Čardačanima, Šepak – Han Pogled, te na regionalnim pravcima Konjević Polje – Fakovići – Skelani, Bratunac -Fakovići, Tišča – Caparde i Ljubovijski most – Drinjača.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka – Doboj, na dionicama Šešlije – Johovac i Johovac – Rudanka, danas su od 7 do 13 časova aktivne povremene petnaestominutne obustave saobraćaja.

Od 7.30 do 14.30 saobraćaj je na dionici autoputa Visoko – Podlugovi iz pravca Visokog preusmjeren u preticajnu traku zbog deminiranja terena kod kasarne u Visokom.

Na magistralnom putu Jajce – Crna Rijeka, u mjestu Lučina, saobraćaj se zbog klizišta odvija jednom trakom.

Zbog održavanja brdske auto-trke za prvenstvo BiH danas od 9 do 18 časova saobraćaj je na dionici magistralnog puta Široki Brijeg – Posušje, dionica Podvranić – Vranić, obustavljen i preusmjeren na alternativni pravac preko Gruda.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.