Novogodišnja čestitka načelnika opštine Ugljevik

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić  čestita građanima  Novu godinu  sa  željom da bude bolja i uspješnija od prethodne, ispunjena zdravljem, srećom i uspjesima na ličnom i porodičnom planu:

Nova godina pruža nam mogućnost za novi početak. Vjerujem da ćemo svi imati više stvaralačke inicijative, više strpljenja, hrabrosti i volje za veću društvenu odgovornost i da ćemo samo u partnerstvu i zajedničkim snagama istrajati u onome što smo započeli. Volimo i gradimo dalje naš Ugljevik, dio sebe ugradimo u njegovu budućnost kako bi ostao poželjno mjesto za život kakvo njegovi stanovnici i zaslužuju.

Ugljevičanima, našim porodicama, našoj djeci, želim dobro zdravlje, puno uspjeha, radosti u životu i srećnu Novu 2015. godinu!

 

 

Predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić svim građanima čestita Novu godinu sa željom da u miru, sreći i veselju provedu nastupajuće novogodišnje praznike .

 

U dobrom radu Skupštine opštine i lokalne samouprave, te uz podršku građana, imamo sve preduslove da usmjerimo svoje znanje, snagu i energiju u prosperitet naše opštine i budućih generacija.Uvjeren sam da će Skupština opštine Ugljevik i u 2015. godini donositi odluke u interesu građana i da će saradnja lokalne uprave i građana doprinijeti daljem razvoju opštine Ugljevik.

Želim vam puno sreće, zdravlja i prosperiteta u Novoj godini.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.