Otvoren Drugi „Mini sajam knjiga“

U organizaciji Centra za kulturu „Filip Višnjić“ i Narodne biblioteke Ugljevik, a u saradnji sa Izdavačkom kućom „Ganeša klub“ iz Beograda, 06. oktobra u Centru za kulturu otvoren je Drugi „Mini sajam knjiga“. Sajam je otvorio direktor Centra za kulturu, Predrag Vujević, koji je tom prilikom rekao da se knjiga, nažalost, polako istiskuje iz upotrebe zbog sve veće upotrebe nove tehnologije – sredstava komunikacije, te da je namjera organizatora da knjigu približi sugrađanima, posebno najmlađim.

Direktor Narodne biblioteke Ugljevik, Nedeljko Zarić, rekao je da su ovakve manifestacije važne, te da mladima treba dati priliku da se u vrijeme interneta i društvenih mreža vrate knjizi.

„Mini sajam knjiga“ biće otvoren do subote, 11. oktobra. Na 15-ak štandova izloženo je oko 2.000 naslova knjiga svih književnih žanrova koje zanimaju čitaoce i kupce knjiga. U ponudi su najtraženiji bestseleri, beletristika,lektire, naučna, stručna i priručna literatura, enciklopedijska izdanja i sl.. Cijene knjiga kreću se od 3 KM pa do 100 KM, koliko koštaju pojedina enciklopedijska izdanja.

Radno vrijeme sajma je od 08.00 do 21.00 čas.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.