Partizan sanja pogodak u Istanbulu

Utakmicama 4. kola danas se nastavlja takmičenje u Ligi Evrope.

Na scenu izlazi trio iz bivše Jugoslavije i to Partizan, koji gostuje Bešiktašu, Dinamo, koji dočekuje Salcburg, i Rijeka koja ide na noge Fejenordu.

Glavna uzdanica “crno-bijelih” u Turskoj biće Petar Škuletić, koji je do sada postigao 13 pogodaka na 18 utakmica ove sezone, ali i dalje se čeka na prvi gol u grupnoj fazi evropskog takmičenja.

“Možda je stvarno došlo vreme. Dugo nismo dali gol u ovom takmičenju i svi smo u Partizanu svesni toga, ali ne bismo ni putovali u Istanbul da ne verujemo da možemo postići bar jedan i biti koliko-toliko ravnopravan rival”, rekao je napadač Partizana, koji je u prvom meču ova dva rivala poražen rezultatom 0:4.

Težak zadatak će imati Dinamo, koji dočekuje Salcburg i želi da se iskupi za poraz u 3. kolu od istog rivala, dok će ispit zrelosti imati i Rijeka u Holandiji. Pet golova postigla je Rijeka u Evropskoj ligi ove sezone. Četiri su dijelo Andreja Kramarića.

“Ovisimo o Kramariću, ali vjerujem da će i drugi povući. On je preuzeo dosta toga nakon odlaska Leona Benka, a vrijeme je da sad netko preuzme dio toga od njega. Ne može sam”, izjavio je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *