Predstava za gledaoce kojih nije bilo !

Rudar – Lokomotiva 5: 0 (2:0)

UGLJEVIK- .Strijelci: 1:0 Da.Lazić(7’),2:0Đorić(12’ KU), Cvijić (70’), 4:0 Marinković (80’), 5:0 Bogićević(89’).Stadion: Gradski u Ugljeviku. Gledalaca: 50. Sudija: Rajko Đorđić(Bijeljina)7,5.

Rudar: Lukić- , Bojić 7, Bogićević 7, Marković7,5 Todorović7, Cvijić 7,Dr.Lazić 7,5 (46 ‘Stevanović )7, Da Lazić 7, Božić 7(46’ Zarić )7, Davidović 7 i Đorić 7.(46’ Marinković) 7.
Lokomotiva:Šešlić 6, Simić 5, Se.Ćumurović 6, Preljević-, Leka5, Nukić 6, Sa.Ćumurović 5,Kraišnik 5, Marković 6, Mulamuratović 5, Zahirović 5.
Igrač utakmice: Živan Marković (Rudar)7.5 .
Lakši trening za ugljevičkog drugoligaša i pet pogodaka u mreži Šešlića.Gosti iz Brčkog nisu uputili niti jedan udarac na gol Lukića a zahvaljujući Šešliću gosti nisu pretrpeli teži poraz . Već u 2’ Dragiša Lazić najavljuje da će pružiti dobru partiju, oslobodio se svojih čuvara a Kraišnik je izblokirao udarac koji je već viđen u mreži..U sledećem napadu Davidović je prošao desnom stranom , centrirao loptu na glavu za Darka Lazića koji je majstorski posprema u rašlje Šešlića.Napadi se redaju kao na traci , gosti se slabo snalaze na ugljevičkoj “ljepotici”a Dragišu Lazića nedozvoljeno zaustavlja Ćumurović a sudija Đorđić pokazuje na bijelu tačku . Siguran egzekutor bio je Đorić.Slijede dvije prilike Cvijića i jedna Todorovića ali dijete Rudara na golu Lokomotive , Žiko Šešlić ,dokazuje da je izrastao u kvalitetnog čuvara mreže. U 32’. fudbaler Lokomotive Preljević zadobio je težu povredu desne noge i završio na bolničkom tretmanu.Ugljevički drugoligaš igra za publiku(na žalost prazne tribune)i propušta nove prilike preko Đorđića i Božića.. U drugom poluvremenu ponovo opsada gola gostiju, Stevanović sam pred golom gostiju , šutira pored vrata. U 66’ Marinković rezantno sa 15m šutira i pogađa stativu. Sijedi ponovo period efikasne igre kada Marinković asistira Cvijiću koji konačno pogađa mrežu Lokomotive.Za 4:0 Darko Lazić je lomio protivničku odbranu a Marinković u svom stilu , rođen da daje golove.I kada je vrlo dobri sudija Đorđić pripremio završni zvižduk , njega je preduhitrio Bogićević , koji je iz sve snage raspalio po lopti koja se zakoprcala iza leđa Šešlića, za konačan rezultat i visoku pobjedu Rudara. Zanimljivo je da Lokomotiva nije imala niti jednu priliku na utakmici a za tako nešto je zaslužen Živan Marković koji je odigrao najbolju partiju u zeleno-crnom dresu u posljednje tri godine.Ovom pobjedom Rudar je ostao u igri za naslov a da li će do njega i stići zavisi od više faktora.
M.Jugović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *