Susret fudbalskih veterana Ugljevika i Obrenovca

Rudar(U) – Tent 1994 (Obrenovac)2:2 (0:2)

Ugljevik.Strijelci: 0:1 Nićetim (22’),0:2(39’), 1:2 Kojić (53’)2:2 Kojić ( 75’).Stadion: Gradski u Ugljeviku. Gledalaca: 70. Sudija: Saša Dragičević(Ugljevik).

Rudar:Maksimović, Petrović, Simić,M. Lazić, Dokić, Ljubojević, Jović, T.Lazić, G.Simikić, Pantić, i Zarić. Igrali su još: Đ.Petrović,Stankić, Đukić, Lj. Stevanović, D.Stevanović, Cvijić, Popović, Mitrović, Tešanović, Kojić, Mašanović, D.Simikić, Ignjatović, B.Đukić, , Sekanić, Ristić i Manojlović.
Tent 1994 (O):. Z.Bugarski, Teofilović, A.Bugarski, Vujačić, Isailović, Golijan, Vračarević, Kuzmanović, Petrović, Čerček i Nićetim. Igrali su još: Stevanović,Babić, Jovanović, Drenjanin, Velimirović i Đokić.
Igrač utakmice: Žiko Kojić (Rudar) .
Druženje sindikalnih entuzijasta , iz dva giganta , proizvođača el. energije, doprineo je susretu veterana dva kluba, sa dugom istorijom.Bugarski Predrag (Tent1994) i Stankić Nikola (Rudar)su idejni tvorci ovih prijateljskih susreta koji datiraju već 15 godina. Ugljevik je danas bio domaćin, gdje su akteri, nekadašnje vedete fudbala iz Ugljevika i Obrenovca pokazali da nisu zaboravili igrati fudbal .Gosti iz Obrenovca su došli do prednost u prvom dijelu utakmice preko Nićetima. U nastavku “Rudari” vetereni , neznatno spremniji i sa dva pogotka Žike Kojića dolaze do remija , koji je i najpravdeniji ishod prijateljskog i tradicionalnog susreta veterana dva kluba.Kuriozitet meča, da je na golu gostiju bio golman Miodrag Drenjanin sa 74. godine a u sastavu Rudara najstariji i nekadašnji idol navijača Đorđe Petrović sa 70 godina života.
Foto:
Veterani Rudara i Tent-a 1994.
M.Jugović

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *