Uz registraciju i kazna za nepropisno parkiranje

Kada u Centru bezbjednosti Bijeljina dobijete novu ličnu kartu nerijedak je slučaj da vas uz nju dočeka i prekršajna prijava zbog nepropisnog parkiranja.

 

Nedostatak parking prostora kod Centra javne bezbjednosti Bijeljina je konstantan problem. Dešava se da zbog toga, oni koji dođu da zamjene dokumenta ili registruju vozilo rizikuju da im to isto vozilo upravo ispred ove ustanove odnese pauk.

Parking oko ove ustanove rezervisan je za službena i vozila zaposlenih dok su svi ostali građani prinuđeni da se parkiraju na trotoaru ulice Svetozara Ćorovića.

U preduzeću u čijem je nadložnosti ovo specijalizovano vozilo koje diže automobile kažu da to rade isključivo po nalogu policije.

“Ja imam informaciju da se često ‘dižu’ vozila u toj ulici, ali nemam tačan broj intervencija koji se obavi na toj lokaciji”, kaže za rtv Slobomir, direktor preduzeća “Komunalac”, Milorad Stjepanović.

Zbog nedostatka parking prostora, specijalizovano vozilo ‘pauk’ sa bijeljinskih ulica svakodnevno ukloni u prosjeku 13 do 15 nepropisno parkiranig automobila.

Cijena za preuzimanje automobila je 90 KM od čega je 40 KM prekršajna kazna.

 

Izvor: rtvslobomir/bijeljina danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.