Vlado Јagodić preuzeo klupu Borca

Fudbalski klub Borac danas je dobio novog šefa stručnog štaba.Riječ je o iskusnom stručnjaku, Vladi Јagodiću, koji je potpisao ugovor do kraja sezone.

Vlado Јagodić vratio se na klupu Borca sa kojim je prije četiri sezone osvojio jedinu titulu šampiona BiH. On će naslijediti Vinka Marinovića, koji je nedavno preuzeo Zrinjski iz Mostara.

U Fudbalskom klubu Borac svakodnevno rade na reprogramiranju obaveza od ranije, kako bi uspijeli da dobiju licencu za izlazak u evrokupove. Tehnički dio Banjalučani su već ispunili, ostaje onaj teži, finansijski, jer bivšim trenerima i igračima duguje se oko 450 hiljada maraka. Vremena je sve manje, rok za izmirenje dugova je do 31. marta.

Iz Borca poručuju da dug prema Školi fudbala “Džaja” od 800 hiljada maraka,ne može uticati na dobijanje licence, jer to je postupak koji je vođen pred sudom, a ne sportskom arbitražom. Kako fudbalere Borca u nastavku sezone očekuju velika iskušenja, i podrška navijača je više nego potrebna. Uprava kluba odlučila je da ulaz na istočnu i sjevernu tribinu Gradskog sradiona, bude besplatan do kraja sezone.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *