Zvezda 10. decembra gostuje u Modriči

Fudbalski klub Crvena zvezda će 10. decembra biti gost srpskog drugoligaša Modriča Maksime.

Za taj događaj vlada veliko interesovanje, pa se očekuje, uprkos hladnom vremenu, da tribine stadiona “Dr Milan Јelić” budu krcate, piše Sportski žurnal.

“Imao sam jako prijatne razgovore sa čelnicima velikog i trofejnog srpskog kluba. Dogovorili smo da u srijedu, 10. decembra, u Modriči potpišemo Ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji, a nakon toga odigraćemo prijateljsku utakmicu. Beograđani će biti u najjačem sastavu. Modriča je sada drugoligaš. Doduše, ima niz velikih talenata i fudbalskih bisera, ali moraćemo pojačati tim iz Modriče jednim brojem afirmisanih igrača. Očekujem praznik fudbala u cijeloj Posavini toga dana”, kaže Petar Јelić, predsjednik Modriča Maksime i prvotimac beogradskog Rada.

Tomo Marić, novinar i publicista iz Banjaluke, te savjetnik za odnose sa javnošću ministarke porodice, omladine i sporta RS, Nade Tešanović, rekao je da će ministarka naći se u svečanoj loži modričkog stadiona, a i njega veseli susret fudbalskih prijatelja.

“Kada god odlazim u Beograd, koristim posebno odijelo. Beograd je za mene posebna priča. Imao sam tu sudbinu da napišem knjigu o čuvenom Miljanu Miljaniću, legendarnom treneru Zvezde i madridskog Reala. Sa jednim od najvećih Zvezdinih sinova, Draganom Džajićem, čujem se često i prijatelji smo dugi niz godina i tako će biti do sudnjeg dana. Džaja je bio blizak i sa pokojnim Milanom Јelićem i cijeni njegovo stvaralaštvo. Po svemu sudeći, Dragan Džajić će prisustvovati ovoj utakmici. Zvezdina ikona je uvek dobro došla u Modriču, moju Banjaluku, Trebinje, Laktaše, Bijeljinu… Radujem se 10. decembru i mom dolasku u Modriču”,  potvrdio je Tomo Marić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.